帽子和帽
棒球帽
雨衣和服装
配件

Produk urang

河北普林克进出口贸易有限公司

萨哈神灵

河北普林克进出口贸易有限公司

河北博林克进出口贸易有限公司河北博林克进出口贸易有限公司。Éta mangrupikeun perusahaan impor sareng ékspor专业,生产utami nyaéta topi, jas hujan, tas, celemek sareng hadiah Promosi。Sadaya生产diékspor ka Éropa sareng Amérika, sareng sakumna dunya。
Filsafat bisnis kami nyaéta layanan propésional, kualitas produk anu saé, harga anu langkung kompetitif sareng waktos pangiriman tepat waktu, pikeun kéngingkeun kapercayaan sareng kerjasama para pelanggan。Samentawis éta, perushaan urang gaduh hiji tim propésional, teras-terasan narékahan pikeun nalungtik sareng ngembangkeun produk énggal, nguatkeun sareng ningkatkeun prosés producktif sareng系统manajemen。
Kalayan paningkatan sareng anu teras-terasan sareng inovasi tina produk kami, ogé ningkatkeun kualitas jasa, sareng ngembangna kamampuan pasokan kami, ngajantenkeun langkung seueur nasabah sareng pasar。