帽子和帽
棒球帽
雨衣和服装
配件

Produktet tona

河北普林克进出口有限公司

库什JEMI

河北普林克进出口有限公司

河北保利克机械有限公司në河北石家庄保利克机械有限公司。Isshtë një kompani profionale importi dhe eksporti, produktet kryesore janë kapele, mushama, çanta, kalata dhurata promovuese。Të gjitha producktet eksportohen në Evropë dhe Amerikë, dhe në të gjithë botën。
著书《约翰e biznesit eshte sherbimi专业,cilesia e shkelqyeshme e produktit cmimi我konkurrues她koha e perpikte e dorezimit,每te fituar besimin她bashkepunimin e klienteve。Ndërkohë, kompania jonë ka një ekip专业,vazhdimisht përpiqet të hulumtojë dhe zhvillojë produckte të reja, të forcojë dhe përmirësojë procesin producktiv dhe sistemin e menaxhimit。
Me rritjen e vazhdueshme and he azhurnimin and he inovacionin e produckteve tona, gjithashtu përmirësimin e cilësisë së shërbimit dhe zgjerimin e aftësive tona të furnizimit, na bëjnë të kemi më shumë klientë dhe tregje。